Helyszínünk

Zeneműhelyünk a dél-balatoni borvidék ezen gyönyörű táján, Kőröshegy község központjában található. Közvetlen szomszédságunkban áll a 15. században épült Műemléktemplom, a Szent Kereszt Római Katolikus Plébánia, amely egykori ferences kolostor nyomait is őrzi. A templom méltán híres jellegzetes ferences építészeti látványáról, a csodálatos akusztikájáról, s a valaha benne megrendezésre kerülő komolyzenei eseményeiről.

Szintén közvetlen szomszédságban várja vendégeit a frissen felújított, Élményvölgy Ifjúsági és Gyermektábor, amelyet az egykori kőröshegyi iskola épületéből alakítottak ki, és teremt igazi pezsgő életet községünkben.

A zeneóráknak és a zenei felkészülésnek tökéletes helyet biztosító tetőtéri stúdió-galériánk mellett egy tágas, kb. 1500 négyzetméteres területen fekvő udvar, valamint egy 60 négyzetméteres fedett, nyári terasz ad otthon kisebb-nagyobb foglalkozásainknak, találkozásainknak. A széltől és napfénytől védett teraszon akár egy kisebb csoport is kényelmesen helyet foglalhat, az udvaron pedig WC, mosdó, kerti zuhanyzó áll rendelkezésünkre. Gyermekek számára nagy örömet nyújtanak kerti játékaink: a nagy homokozó és a közkedvelt trambulin.  Az udvar közepén természetesen alkalom nyílhat közös szalonnasütésre vagy bográcsozásra, amelyhez igény szerint gyújtóst és tűzifát biztosítunk.

Zeneműhelyünk területe nem dohányzó!
Kerékpártároló az udvaron belül van elhelyezve.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket ezen családias körülmények között!

Címünk: H-8617 Kőröshegy, József Attila utca 1

RVMX+4J Kőröshegy

Fülep Benedek & családja