Karácsonyváró Udvar 2022.12.18.

Szeretettel hív és vár mindenkit a KŐRÖSHEGYI KULTURÁLIS EGYESÜLET
közös karácsonyváró ünnepi összejövetelére, 2022. december 18-án, advent 4. vasárnapján, 11.00-18.00 órakor, zeneműhelyünk udvarán!

Tervezett programjaink:
kézműveskedés gyermekeknek, családoknak, közös muzsikaszó a pásztorjáték énekeivel, karácsonyi dalaival!
Fellép a Kőröshegyi Dalkör és a Borkút Néptáncegyüttes, akikkel együtt hagyományőrző hangulatban még egy örömtáncot is járhatunk. Vendégünk lesz a csodálatos hangú hölgyekből álló Zamárdi Nőikar!
Az udvaron finom kőröshegyi forraltbor fog illatozni, frissen sült gesztenye, meleg levendula- és alkoholmentes szőlőitalokat kóstolhatunk egyesületünk tagjainak jóvoltából. Sütemények, valamint egyéb apró finomságok várják az érdeklődőket, mindezt kellemes, családias környezetben, baráti társaságban! Minden étel-ital felajánlást köszönettel fogadunk!
A nap folyamán szeretettel várjuk az önkormányzat képviselőit, valamint a balatonföldvári általános iskola szülői munkaközösségét (nemcsak) kőröshegyi tagjait, akik az iskolás gyermekeink által készült portékákat kínálják majd számunkra és gyűjtenek az iskola javára.
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk, igazi karácsonyváró hangulatban!
Részletes napitervet hamarosan közöljük, természetesen minden az aktuális időjárási viszonoknak megfelelően alakul.
Információ: +36203786592
koroshegyikultura@gmail.com
Segítők és portékáikat bemutatni kívánó kézművesek jelentkezését, vagy egyéb támogató felajánlásokat köszönettel és örömmel fogadunk.